Ο Τόνι έκανε «μαγικά», η ένταση έφτανε στο κατακόρυφο (VIDEO)

Ο παίκτης που έπαιρνε τη μπάλα στον αέρα από τους τερματοφύλακες! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sliscovic-savevskiΗ αντιπαλότητα ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο έντονη στα παλιότερα χρόνια. Οσο περνούσαν τα χρόνια όμως, όσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενέτασσε και την Ενωση στους μεγάλους αντιπάλους της Αθήνας, τόσο η ένταση αυξανόταν. Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν στο ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1990, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ηταν τόσο μεγάλη η αντιπαλότητα, που υπήρξε κίνδυνος ακόμα και για την ολοκλήρωση του ματς.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη χάρη στην ολύμπια ψυχραιμία και την μαγεία του Τόνι Σαβέβσκι. Ο μεγάλος μέσος της Ενωσης ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ που είχε κερδίσει η ΑΕΚ στα όρια της περιοχής. Με ηρεμία, αλλά και την απαράμιλλη τεχνική του, την έστειλε συστημένη στο παραθυράκι της εστίας του Γκιτσιούδη. Ετσι έδωσε τη νίκη στην Ενωση, που είχε προηγηθεί με τον Μπατίστα μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε από πέναλτι του Μητσιμπόνα (αυτά τα δύο γκολ δεν υπάρχουν στα τηλεοπτικά στιγμιότυπα).

Αυτό που δεν μπορούσε να κάνει ο Τόνι, ήταν να σταματήσει την ένταση. Ηταν τόσο έντονο το ματς, με συνεχόμενες αντεγκλήσεις ανάμεσα στους παίκτες, που πολλές φορές απαιτούσαν ακόμα και να μπουν από τους πάγκους για να τους ηρεμήσουν. Αποκορύφωμα το τελευταίο λεπτό, όταν ο Πεππές είχε έντονο επεισόδιο με τον…μισό ΠΑΟΚ και επήλθε γενική σύρραξη. Τελικά ο αμυντικός της ΑΕΚ αποβλήθηκε (φαίνεται μάλιστα πως τα ακούει από τον Στράτο Γιδόπουλο) και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μετά κόπων και βασάνων.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”ZyN9OqnBS0I” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X