Φιλική νίκη της Τουρκίας επί της Γερμανίας με 3-2

Φιλική νίκη της Τουρκίας επί της Γερμανίας με 3-2
Photo Credits: INTIME

Νίκη της Τουρκίας επί γερμανικού εδάφους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς του EURO 2024, η Τουρκία επικράτησε σε φιλικό της διοργανώτριας του κορυφαίου τουρνουά του ερχόμενου καλοκαιριού, Γερμανίας, με 3-2, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Στο πρώτο παιχνίδι του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επί γερμανικού εδάφους ως ομοσπονδιακού τεχνικού, τα «πάντσερ» δεν κατάφεραν να πάρουν μια νίκη γοήτρου παρότι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Χάβερτς.

Η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα αντέδρασε άμεσα και πριν κλείσει το ημίχρονο μπήκε με το προβάδισμα στ΄ αποδυτήρια έχοντας φέρει τα πάνω κάτω με τα γκολ των Καντιόγλου (38΄) και Γιλντίζ (45΄+2).

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 49΄ με τον Φούλκρουγκ, αλλά ο Σάι με πέναλτι στο (71΄) χάρισε τη νίκη στους Τούρκους, που σήμερα είχαν ρεπό στον 4ο όμιλο των προκριματικών.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X