Βιντεοθεραπεία στην ΑΕΚ μετά από την "σφαλιάρα" στο Ψυχικό

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aekbc6-300x224Πίσω τους θέλουν να αφήσουν την ήττα του Σαββάτου από το Ψυχικό όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ και να προετοιμαστούν για το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου με αντίπαλο τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο.

Έτσι, από σήμερα η “Ένωση” ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την κρητική ομάδα, η οποία μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει με το “δεξί” στον δεύτερο γύρο για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να ξεπεράσει την “σφαλιάρα” του Ψυχικού.

Το πρόγραμμα σήμερα είχε βίντεο και προπόνηση. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έδειξε βίντεο στους παίκτες του από την αναμέτρηση με το Ψυχικό, για να τους επισημάνει τα λάθη που έκαναν και τα οποία πρέπει να διορθώσουν. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο κλειστό των Λιοσίων, στην οποία ο τεχνικός της Βασίλισσας είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, εκτός από τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος έκανε αποθεραπεία.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X