Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η ΑΕΚ - Ήρθε ισόπαλη (9-9) με τον ΠΑΟΚ στη Γλυφάδα!

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ έμεινε στο 9-9 με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ έχασε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία ήρθε τελικά ισόπαλη 9-9 για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στη πρώτη επίθεση του στο παιχνίδι με δυνατό σουτ της Φραγκιά, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με την Κοντονή. Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλη έκανε το 3-0 χάρη σε τέρμα της Νιαρχάκου. Αλλά η ΑΕΚ μείωσε σε 3-1 με την Κωνσταντοπούλου και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (3-2) με εκτέλεση πέναλτι της Λογοθέτη, ενώ η ίδια παίκτρια στη κόντρα έφερε το ματς στα ίσα (3-3). Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέκτησε το προβάδισμα (4-3) χάρη σε τέρμα της Τζελέπη. Οι αθλήτριες του Μάρκο Μίσιτς έχασε πέναλτι με τη Λογοθέτη αλλά η ίδια παίκτρια πήρε το ριμπάουντ κερδίζοντας νέο πέναλτι που αξιοποίησε η Γκίλλα για το 4-4 αλλά η Κοντονή με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έδωσε το προβάδισμα (5-4) για τις Θεσσαλονικιές. Ωστόσο, κι αυτή η περίοδος ολοκληρώθηκε ισόπαλη (6-6).

Στο 4:27 η Γκίλλα με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα έδωσε το προβάδισμα (7-6) στην ΑΕΚ με σουτ από τη περιφέρεια αλλά στο 3:59 η Ντάσιου ισοφάρισε σε 7-7 . Στη τελευταία περίοδο και πάλι οι δύο τερματοφύλακες των ομάδων είχαν τη μερίδα του λέοντος διατηρώντας το παιχνίδι στην ισοπαλία. Στο 5:23 η Λογοθέτη έδωσε την πρωτοπορία (8-7) με δυνατό σουτ , ενώ η Παπαδοπούλου σε κόντρα διεύρυνε για πρώτη φορά το προβάδισμα για την ΑΕΚ. Στο 2:33 ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 9-8 χάρη σε τέρμα της Ντάσιου σε παίκτρια παραπάνω που έφτασε στα τρία προσωπικά τέρματα. Στα 2 δευτερόλεπτα η Κοντονή με τρομερό γκολ ισοφάρισε σε 9-9 κλέβοντας τη μπάλα μετά από χαμένο παραπάνω.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 9-9
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 1-1, 2-2.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 2, Λογοθέτη 3, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου 2, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.
ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 1, Ταυρίδου, Ντάσιου 3, Βασιλείου, Γιαμπασάκου, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 3, Νιαρχάκου 1, Συκά-Λεριώτη, Κολτσίδα, Καλλία.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X