Οι αφανείς «κιτρινόμαυροι» ήρωες της Νάξου που "έτρεχαν" παντού για την ΑΕΚ

Στην αγκαλιά του κόσμου της Νάξου, Ρόβας, Τσιρίλο και Παυλής (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovas2Για πρώτη φορά είδαν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Για πρώτη φορά η ΑΕΚ στη Νάξο, οπότε είχαν κάθε λόγο να είναι περήφανοι και να περιμένουν με λαχτάρα την ομάδα στο νησί. Όμως δεν έμειναν μόνο εκεί… Έκαναν τα πάντα ώστε τόσο η ομάδα, όσο και οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα και να μπορέσουν να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα το διήμερο στη Νάξο. Άνθρωποι που αγαπούν την ΑΕΚ και το έδειξαν με πράξεις, κάνοντας πιο εύκολο το έργο της «κιτρινόμαυρης» αποστολής σε ένα άγνωστο για τους περισσότερους μέρος.

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού γνωστός ΑΕΚτζής του νησιού ήταν… παντού. Ο Βασίλης Φλεριανός για 3-4 μέρες ασχολιόταν μόνο με την ΑΕΚ και ότι είχε να κάνει με αυτήν. Από κοντά και ο πρόεδρος του ΣΦ Νάξου Δημήτρης Πρωτονοτάριος (στην φωτογραφία με Ρόβα-Τσιρίλο). Φρόντιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ να είναι όλα στην εντέλεια, ακόμη και για τις μετακινήσεις των εκδρομέων από την Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, οι Δημήτρης Βιτζηλαίος (πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ), Κώστας Σαντοριναίος, Βασίλης Κύλης και Νίκος Σκουλάτος «τρέχουν» τα θέματα του club των ΑΕΚτζήδων εκεί, αλλά βοήθησαν ώστε να είναι όλα καλά για τους ανθρώπους της Ένωσης και να μην προκύψει ούτε ένα πρόβλημα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και επειδή στην ΑΕΚ εκτίμησαν την παρουσία τους και την μεγάλη βοήθεια τους μετά το τέλος του αγώνα εκδόθηκε επίσημα ευχαριστήρια ανακοίνωση. Δεν είχε ξαναγίνει μέχρι σήμερα και έτσι η πρώτη ιστορικά παρουσία της ΑΕΚ στη Νάξο ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X