ΑΕΚ: Όλα για τη νίκη (15:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ η γυναικεία ομάδα πόλο

Εικόνες από το Πανιώνιος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο δίνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη είναι η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ για το κρίσιμο σημερινό ντέρμπι (15:00) που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν κυκλώσει εδώ και καιρό αυτό το παιχνίδι στο πρόγραμμά τους και στοχεύουν μόνο στο τρίποντο τόσο για τη βαθμολογική τους ανάκαμψη, όσο και για την ψυχολογική τόνωση που θα τους δώσει μία τέτοια νίκη.

Η «Ένωση» με νίκη θα ξεφύγει στους 4 βαθμούς απόσταση από τον αντίπαλό της και παράλληλα θα κάνει ένα βήμα προς την είσοδο στην 8άδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει φυσικά και η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες και άπαντες αναμένουν την στήριξή τους.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένες για τον αυριανό αγώνα, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και απαιτητικός. Ο ΠΑΟΚ είναι μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με τους προπονητές μας και θα αγωνιστούμε δυνατά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας. Αναμένουμε τον κόσμο μας, να μας υποστηρίξει σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X