Καταγγελίες για ενέδρα από οπαδούς του ΟΣΦΠ

Καταγγελίες για ενέδρα από οπαδούς του ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lorensΠολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον πρώην άσο τoυ ΠΑΟΚ Λίαμ Λόρενς που πλέον αγωνίζεται στην αγγλική Μπάρνσλεϊ της Τσάμπιονσιπ. Ο 32χρονος μέσος αναφέρεται στον φόβο των παικτών του ΠΑΟΚ μη βρουν κατεστραμμένα τα αυτοκίνητά τους μετά από άσχημα αποτελέσματα, το θέμα της διαιτησίας που έκανε την εμφάνισή του μετά από κάθε ήττα του Δικεφάλου, αλλά και τον… Ολυμπιακό. Κάνει μάλιστα λόγο για ενέδρα που είχαν στήσει στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ οπαδοί των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να περιμένει 2,5 ώρες η αποστολή της ομάδας έπειτα από εντολή της αστυνομίας, μέχρι να αποχωρήσει ασφαλής.

Επιπλέον μιλάει με αρκετά υποτιμητικά λόγια για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, λέγοντας πως οπουδήποτε αλλού θα καταδικάζονταν, αλλά η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν δίνουν… δεκάρα!

«Από που να ξεκινήσω;», είπε αρχικά όταν τον ρώτησαν για τις άσχημες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα και πρόσθεσε μιλώντας στο «theemeraldexiles.com»: «Κάθε φορά που χάναμε ένα παιχνίδι, υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση για τη διαιτησία που μας επηρέαζε. Ήταν αρκετά κακό αυτό. Επιπλέον κάθε φορά προσευχόμασταν όταν πηγαίναμε στο πάρκινγκ του γηπέδου να μη βρούμε κατεστραμμένα τα αυτοκίνητά μας από τους οπαδούς. Γιατί οι οπαδοί μας περίμεναν έξω από το γήπεδο, καταστρέφοντας πράγματα. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Το αυτοκίνητό μου δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα».

Συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα είπε: «Τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα κατά καιρούς. Οι οπαδοί μας, πετούσαν πέτρες αρκετά συχνά. Υπήρχαν περιπτώσεις που μας περίμεναν απ’ έξω και ήθελαν να μπουν μέσα. Η αστυνομία ωστόσο μας βοήθησε και δεν τους άφησε να κάνουν ό,τι θέλουν».

Αυτά σε ό,τι αφορούσε τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, γιατί όταν ο Δικέφαλος αγωνιζόταν μακριά από την Τούμπα, τα πράγματα γίνονταν τραγικότερα όπως αναφέρει ο Λόρενς: «Στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν χειρότερα», είπε και αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη με οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Επιστρέφαμε από ένα παιχνίδι στην Αθήνα και ξαφνικά πήραμε εντολή από την αστυνομία να πάμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Ο λόγος ήταν πως υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν αποκλείσει τον δρόμο πιο κάτω και είχαν στήσει ενέδρα στο λεωφορείο μας. Γι’ αυτό είχαμε σταθμεύσει σε ένα βενζινάδικο, με την αστυνομία να δίνει εντολή στον οδηγό μας να σβήσει τα φώτα και το ίδιο να κάνει ο κάτοχος του πρατηρίου. Για 2,5 ώρες περιμέναμε εκεί, μέχρι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να βαρεθούν και να φύγουν».

Δεν έμεινε μόνο εκεί ωστόσο ο Βορειοϊρλανδός, που κατακεραύνωσε όσα συνέβαιναν στη χώρα μας: «Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο θα έπρεπε να καταδικαστούν, επειδή αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται μακριά από τα φώτα. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ απλά δεν δίνουν δεκάρα. Θα μπορούσε να μας συμβεί το οτιδήποτε».

Πηγή: gazzetta

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X