Στα Άνω Λιόσια μετά από σχεδόν τρεις μήνες

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek kap basket kosmosΤον ΟΦΗ υποδέχεται το προσεχές Σάββατο η ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ, την πρώτη του δευτέρου γύρου. Το άξιο αναφοράς είναι πως η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την “Ένωση” να επιστρέφει στην έδρα της μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κλειστό λόγω του γνωστού προβλήματος με την αδειοδότηση, για αυτό χρησιμοποιούσε ως έδρα το κλειστό της Νήαρ Ηστ. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τώρα, κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο, το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου έχει παίξει στα Άνω Λιόσια μόνο έναν αγώνα, αυτόν με την Αγία Παρασκευή, της οποία επικράτησε με 86-65.

Έτσι, αφού το κλειστό πήρε την σχετική άδεια, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Η Βασίλισσα επιστρέφει στην έδρα της για επίσημο αγώνα μετά από σχεδόν τρεις μήνες, και όλοι στις τάξεις της θέλουν η επιστροφή να συνδυαστεί με την κατάκτηση της νίκης κόντρα στην κρητική ομάδα, τόσο για να ξεπεραστεί η ήττα από το Ψυχικό, όσο και για να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να μπορέσει στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X