Ψάχνεται ο Δέλλας με τους «εκτελεστές»

Ψάχνεται ο Δέλλας με τους «εκτελεστές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΜε την απόλυτη κυριαρχία που έχει η ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και τις δεκάδες φορές που πατάει την αντίπαλη περιοχή, είναι λογικό να κερδίζει πολλά πέναλτι. Άλλωστε τις πιο πολλές φορές, οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν έχουν άλλο τρόπο να σταματήσουν τους παίκτες της Ένωσης. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα ζήτημα για τον Τραϊανό Δέλλας, οι εκτελεστές των πέναλτι. Από την αρχή της σεζόν, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει βρει έναν συγκεκριμένο παίκτη που σταθερά να αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη.

Κυρίως διότι όλοι όσοι δοκίμασαν, δεν είχαν τα ποσοστά ευστοχίας εκείνα, που να επιτρέπουν στον Δέλλα να έχει το κεφάλι του ήσυχο κάθε φορά που η ομάδα κερδίζει πέναλτι. Ο Ντακόλ, έχει βάλει τρια αλλά έχει χάσει δυο. Ο Πλατέλλας ευστόχησε στο πρώτο που εκτέλεσε, αλλά αστόχησε στο δεύτερο. Ενώ ο Ανάκογλου δεν βρήκε στόχο μόλις στο πρώτο του πέναλτι.

Γι αυτό και χθες στην Νάξο, ο Δέλλας δοκίμασε για πρώτη φορά την λύση Μπρέσεβιτς. Και ο Κροάτης έδειξε πως το… έχει. Πιθανόν και στο επόμενο κερδισμένο πέναλτι, να πάει πάλι ο Μπρέσεβιτς.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X