Αχιλλεόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

axilleoΗ ήττα από τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, που προετοιμάζεται για ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς, αυτή την φορά απέναντι στην Παναχαϊκή, για το κύπελλο. Ο λίμπερο της ομάδας, που επιστρέφει στην Πάτρα, αυτή την φορά ως αντίπαλος της Παναχαϊκής, τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν υψηλές βλέψεις στην διοργάνωση και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

«Όπως όλα τα νοκ-άουτ θα είναι ένα δύσκολο ματς, που θα γίνει σε μια έδρα, η οποία εκτός από το ότι είναι καυτή έχει και πολλές ιδιαιτερότητες. Το γήπεδο είναι μικρό σε ύψος και πλάτος και θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα. Η Παναχαϊκή έχει ενισχυθεί και θα είναι διαφορετική ομάδα από αυτή που αντιμετωπίσαμε πριν από τις γιορτές στη Γλυφάδα. Όμως η ΑΕΚ θέλει να διακριθεί και στο Κύπελλο, γι αυτό θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X