ΑΕΚ: Ήρθε η μπλε κάρτα του Τόμε - Ντεμπούτο αύριο κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας!

ΑΕΚ: Ήρθε η μπλε κάρτα του Τόμε - Ντεμπούτο αύριο κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας!
Photo Credits: INTIME

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ελίας Τόμε υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή Ντράγκαν Τζούκιτς για τα επόμενα παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει αύριο μπροστά της ένα σημαντικό ματς πρωταθλήματος καθώς υποδέχεται στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» τον Ζαφειράκη Νάουσας για την 8η αγωνιστική.

Η «Ένωση» που βρίσκεται αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι με το Αννόβερο την Τρίτη στο κλειστό της Χαλκίδας.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο προπονητής, Ντράγκαν Τζούκιτς θα έχει στη διάθεση του και τον Ελίας Τόμε καθώς έφτασε η μπλε κάρτα του και υπολογίζεται κανονικά. Ο Τόμε θα πραγματοποιήσει αύριο το ντεμπούτο του στον αγών με τον Ζαφειράκη ενώ θα βρίσκεται και στην αποστολή για το ματς με το Αννόβερο την προσεχή Τρίτη. Ο Τόμε μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ και μπορεί αύριο να είναι χωρίς θεατές ωστόσο θα μπορέσει να απολαύσει την ατμόσφαιρα την Τρίτη στη Χαλκίδα: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Γνώριζα από πριν ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ανυπομονώ να γνωρίσω και να αγωνιστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Οι στόχοι μου φυσικά είναι να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα και να διακριθούμε στην Ευρώπη» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Η Ανάλυση του Άκη Ζήκου για το χαμένο πρωτάθλημα |AEK After 20/05/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X