O «Γολγοθάς» της ΑΕΚ έως τις 21 Δεκεμβρίου: Πόσα ματς και σε πόσες ημέρες δίνει η αγέλη του Αλμέιδα

O «Γολγοθάς» της ΑΕΚ έως τις 21 Δεκεμβρίου: Πόσα ματς και σε πόσες ημέρες δίνει η αγέλη του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Πρόγραμμα-φωτιά περιμένει την ΑΕΚ αμέσως μετά τη διακοπή και έως τις 21 Δεκεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόγραμμα-φωτιά περιμένει την ΑΕΚ αμέσως μετά τη διακοπή με οκτώ ματς σε τρεις διοργανώσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα.

Ένας αγωνιστικός «Γολγοθάς» περιμένει τους παίκτες της ΑΕΚ με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας με την ολοκλήρωση των αγώνων της Εθνικής. Και αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα, θα διαπιστώσει πως οι παίκτες της Ένωσης θα κληθούν να δώσουν οκτώ απαιτητικά ματς σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα τόσο στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο όσο και στην Ευρώπη.

Και πάμε να δούμε τι και πώς… Δηλαδή το «καυτό» πρόγραμμα που περιμένει την αγέλη του Αλμέιδα εν μέσω αρκετών, είναι αλήθεια, προβλημάτων που προκύπτουν διαρκώς.

Με την επιστροφή, λοιπόν, των πολλών διεθνών, η πρώτη επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ είναι στα Ιωάννινα. Στις 26 του μήνα η Ένωση δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ που «καίγεται» για βαθμούς. Και τέσσερις μέρες αργότερα ακολουθεί το ματς με την Μπράιτον στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ματς που θα κρίνει πολλά για το Europa League και ενδεχομένως να δείξει πράγματα και για την 3η θέση.

Σε διάστημα λίγων ημερών τα δύο ματς με τον Άρη. Ο Δεκέμβρης ξεκινά άκρως απαιτητικά για την ΑΕΚ. Στις 4 Δεκέμβρη οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στην «καυτή» OPAP Arena τον Άρη για το πρωτάθλημα… Επεισόδιο πρώτον στις μεταξύ τους κόντρες. Και αυτό γιατί ακολουθεί και νέο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. ΑΕΚ και Άρης θα αναμετρηθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας (6-7/12).

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X