ΑΕΚ: Πρώτα ο Ζαφειράκης, μετά το Αννόβερο!

ΑΕΚ: Πρώτα ο Ζαφειράκης, μετά το Αννόβερο!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει μπροστά της δύο σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επέστρεψε από την Γερμανία κρατώντας από το παιχνίδι με το Αννόβερο την εξαιρετική εμφάνιση για 40 σχεδόν λεπτά.

Η «Ένωση» κοίταξε στα μάτια την Γερμανική ομάδα με το τεράστιο μπάτζετ και την έκανε μάλιστα να αγχωθεί για τα καλά μέσα στην έδρα της. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και καλείται να διαχειριστεί σωστά και την κούραση. Παρά την υπεπροσπάθεια την Τρίτη η ομάδα έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στο ματς που ακολουθεί το Σάββατο απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας για την 8η αγωνιστική της Handball Premier. Η «Ένωση» έχει πετύχει το απόλυτο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα που την έχει φέρει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες μέχρι το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό που είχε αναβληθεί την 3η αγωνιστική.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με το Αννόβερο αλλά ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν προσωρινά το συγκεκριμένο παιχνίδι και να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ζαφειράκη Νάουσας. Ο αγώνας αυτή την φορά θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» χωρίς ωστόσο την παρουσία θεατών.

Αντίθετα η ΑΕΚ περιμένει την στήριξη του κόσμου της στο μεγάλο παιχνίδι με το Αννόβερο που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο κλειστό της Χαλκίδας για την 4η αγωνιστική του EHF European League. Με ένα γεμάτο γήπεδο η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσει όλα και να παλέψει ξανά απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Τα εισιτήρια θα τεθούν από αύριο στη διάθεση του κόσμου.

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Handball Premier (8η αγωνιστική)

Ηλιούπολης 14:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνη- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- Ζαφειράκης Νάουσας

(Τόλιος- Φωκίτης, Αντωνόπουλος)

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους

(Νάσκος- Χαρίτσος, Ανταλής)

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- Πανελλήνιος ΓΣ

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Κατσίκης)

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ιωνικός Affidea

(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Μεϊμαρίδης)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Αγγελίδης)

 

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X