Ο «Οκο» τους…χόρευε και η αποβολή του Τζίμη (VIDEO)

Ο «Οκο» τους…χόρευε και η αποβολή του Τζίμη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

savvidis-okonski-pantazisΗ ΑΕΚ που σάρωσε τους τίτλους τη χρυσή τριετία των αρχών της δεκαετίας του ’90, δεν ήταν μια ομάδα που χτίστηκε με μεταγραφές και πολλά χρήματα. Ηταν ένα σύνολο που δουλευόταν σκληρά και κάθε χρόνο, δυνάμωνε περισσότερο. Ετσι, παρά τα οικονομικά προβλήματα της σεζόν 1990-91, η Ενωση παρέμενε δυνατή και ανταγωνιστική. Και το απέδειξε περίτρανα μια μέρα σαν σήμερα, όταν πέρασε σαν σίφουνας από το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας του Ηρακλή με 1-0.

Δύο υπήρξαν τα βασικά χαρακτηριστικά εκείνου του παιχνιδιού. Το πρώτο, ήταν αναμφίβολα το…χορευτικό του Μίροσλαβ Οκόνσκι. Ο Πολωνός άσος, μεγάλο όπλο της ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια, είχε σκοράρει με το κεφάλι (σπάνιο για εκείνον που έκανε μαγικά με τα πόδια) και στον πανηγυρισμό έκανε κάτι μεταξύ…τσιφτετελιού και ζεϊμπεκιάς. Το άλλο σημείο αναφοράς του ματς, η μοναδική κόκκινη κάρτα του Τζίμη Πατίκα. Ένα παιδί που δεν είχε εντάσεις, ήρθε σε κόντρα με τα «τσεκούρια» του Ηρακλή και κάποια στιγμή αντέδρασε με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”sYv-yKfX71s” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X