Χτύπησαν τυφλό στο γήπεδο της Τούμπας!

Χτύπησαν τυφλό στο γήπεδο της Τούμπας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

PAOK+KOSMOSΈνα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βέροια όπως κατήγγειλαν οπαδοί των γηπεδούχων και ανέφερε σε ρεπορτάζ του το ΙΝΡΑΟΚ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οπαδός του ΠΑΟΚ πήδηξε τα κάγκελα μεταξύ των θυρών 4 και 5 (προερχόμενος από τη θύρα 4 ) και χτύπησε φίλαθλο που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τη θύρα 5.

Ξέρετε γιατί; Διότι ο φίλαθλος στη θύρα 5 αποδοκίμασε όσους αποδοκίμαζαν τον Σαλπιγγίδη όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.

Η ιστορία έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες (κάποιοι εκ των οποίων επικοινώνησαν με το ΙΝΡΑΟΚ) ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που δέχθηκε την επίθεση ήταν τυφλός!!!

Φίλαθλοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό προστάτεψαν τον τυφλό ουρλιάζοντας στον επιτιθέμενο ότι δεν μπορεί να αμυνθεί επειδή είναι τυφλός, για να λάβουν την εξής απάντηση… «και που να το ξέρω εγώ ότι είναι τυφλός;» Αμέσως μετά συνοδευόμενος από 4 – 5 ακόμα που τον ακολούθησαν με πρόθεση να επιτεθούν (δεν πρόλαβαν να το κάνουν) στον συνοπαδό τους που δεν επιθυμεί αν ακούει αποδοκιμασίες κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, επέστρεψε στη θύρα 4.

Πηγή: Inpaok

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X