Ο Τζάστιν Τίλμαν στο AEK Basket Queen by Betsson: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια- Θα φτάσουμε πολύ ψηλά»

Ο Τζάστιν Τίλμαν στο AEK Basket Queen by Betsson: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια- Θα φτάσουμε πολύ ψηλά»
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός της ΑΕΚ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο ENWSI TV και μίλησε για τη νέα ομάδα και που μπορεί να φτάσει.

Ο Τζάστιν Τίλμαν της ΑΕΚ έδωσε μια συναρπαστική συνέντευξη στο AEK Basket Queen by Betsson. Ο Αμερικάνος σέντερ μίλησε για όλα που απασχολούν την «Βασίλισσα» από τη φιλοσοφία του κόουτς Πλάθα, το ρόλο του στην ομάδα αλλά και για τη δύσκολη βδομάδα που έρχεται εναντίον τριών σκληρών και δυνατών ομάδων.

 Είσαι τρείς με τέσσερις μήνες με την ομάδα και γενικότερα στην Ελλάδα, ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα μέρος που δεν μπορείς να είσαι αγχωμένος αφού με το που φεύγεις απο τη προπόνηση η τον αγώνα μπορείς να δείς καταπληκτικά μέρη με φοίνικες, θάλασσα και καλό φαγητό. Όλα αυτά μου αρέσουν πολύ όπως και οι συμπαίκτες μου και η ομάδα, περνάμε πολύ χρόνο μαζί έχουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό γκρούπ με έναν πολύ καλό προπονητή και μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά.

 Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα για την ομάδα αλλά βδομάδα με την βδομάδα βελτιώνεστε, όπως είπε και ο Ζοάν Πλάθα. Είναι κάτι το οποίο καταλαβαίνεις προπόνηση με προπόνηση, παιχνίδι με το παιχνίδι;

Εγώ προσωπικά αρχίζω και νιώθω καλά με τον τρόπο του παιχνιδιού μας και το ρόλο μου στο σύστημα, το σύστημα του κόουτς είναι περίπλοκο αλλά όλοι αρχίζουμε και δένουμε, αφήνουμε πίσω αυτά που είχαμε συνηθίσει και αρχίζουμε να παίζουμε με τις αρχές του . Σιγά σιγά θα βελτιονόμαστε όλο και περισσότερο γιατί υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ μας.

 Πως καταφέρνεις να σκοράρεις τόσο εύκολα;

Απάντηση: Θέλω να είμαι καλός σε ότι κάνω από μικρός, επειδή ήθελα πάντα να εντυπωσιάσω τον πατέρα μου. Προσπαθώ να βρίσκω τα καλύτερα σημεία για μένα για να σουτάρω και να είμαι πολύ αποτελεσματικός. Παίρνω το κάθε σουτ μου σαν να εξαρτιέται η ζωή μου από αυτό.

Είσαι όντως πάρα πολύ αποτελεσματικός από το ζωγραφιστό, πώς ονομάζει αυτό το περίεργο σουτ που κάνεις;

Είναι κατι σε συνδυασμό φλόουτερ και χούκ και έχω τόση αυτοπεποίθηση σε αυτό που και λίγο χώρο να έχω θεωρώ πάντα οτι θα το βάλω. Το προπονώ κάθε μερα με τους γυμναστές και προπονητές μου.

Ο Τζάστιν Τίλμαν στο AEK Basket Queen by Betsson: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια- Θα φτάσουμε πολύ ψηλά»

 Είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16.2 πόντους μέσο όρο και ανακοινώθηκες και στην καλύτερη πεντάδα του BCL, καλή αρχή για σένα σωστά;

Ναι είναι όντως μια πολύ καλή αρχή για μένα.

 Ο Ζοάν Πλάθα είναι πολύ απαιτητικός, τι άλλο ζητάει απο σένα εκτός του να σκοράρεις;

Περιμένει να σουτάρω με αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα θέλει να κάνω περισσότερο πρες να τρέχωτο γήπεδο και γενικότερα να δίνω περισσότερα αμυντικά πράγματα στην ομάδα με το να προσέχω τις λεπτομέρειες.

 Πως βρίσκεται ισοροπία μεταξύ σας με τόσους σκόρερ στην ομάδα;

Προσπαθούμε να παίρνουμε όλοι αποτελεσματικές προσπάθειες, αυτό μας ζητάει ο Πλάθα και προπονούμαστε όλοι τόσο έτσι ώστε όταν βρισκόμαστε στο παρκέ να μπορούμε να βοηθήσουμε στο σκοράρισμα.

 Έρχεται μια πολύ δύσκολη βδομάδα με τρείς αγώνες, πρώτα με τον Παναθηναϊκό μετά με την Στσέτσιν και τέλος με τον ΠΑΟΚ πώς προετοιμάζεστε για αυτή την βδομάδα;

Με τον τρόπο που προπονούμαστε με τον προπονητή μας θεωρώ οτι μπορούμε να παίξουμε καλά εναντίον οποιοιδήποτε αντιπάλου. Παίζουμε με δύσκολες ομάδες αλλά θεωρώ οτι με το ταλέντο μας αλλά και την αυτοπεποίθησή μας μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε.

 Όταν βλέπαμε τα βίντεο σου πρίν τη μεταγραφή σου σε βλέπαμε να σουτάρεις τρίποντα γιατί σταμάτησες; Είναι κάτι που σου είπε ο Πλάθα η εσύ το αποφάσισες;

Πιστέψτε με αν εξαρτιώταν από μένα θα σούταρα τρίποντα. Σούταρα πολύ καλά πέρυσι και το προπονώ κάθε μέρα έτσι ώστε ότανδέσει η ομάδα και μου ζητηθεί να είμαι σε θέση να βοηθήσω.

Νιώθει οτι μπορείς να κάνεις περισσότερα στην άμυνα;

Ναι θεωρώ οτι μπορώ να βελτιώσω πολλά και έιναι κάτι που θέλω. Από την άμυνα στα γκαρντς των αντιπάλων μέχρι και τα ριμπάουντ θα ήθελα να βελτιωθώ έτσι ώστε να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου.

 Το κούρεμα αυτό είναι το τρίτο ή το τέταρτο φέτος. Πόσα άλλα θα δούμε;

Παλιά είχα άφρο και ξανθά μαλλιά, οπότε να περιμένετε να τα αλλάζω μεταξύ αυτών και αυτά που έχω τώρα.

Ο Τζάστιν Τίλμαν στο AEK Basket Queen by Betsson: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια- Θα φτάσουμε πολύ ψηλά»

 Με ποιόν συμπαίκτη τα πας καλύτερα;

Θα έλεγα τον τον Μπεν Μακλεμορ

 Ποιά η διαφορά του Ισραήλ με την Ελλάδα μπασκετικά;

Το επίπεδο στην Ελλάδα ειναι πολυ υψηλό όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστηκές με πολύ καλούς παίχτες σε σχέση με το Ισραήλ που είναι λίγες.

 Που είναι πιο σκληρή η άμυνα;

Θεωρώ είναι λίγο πιο δύσκολα στην Ελλάδα.

 Σαρέσει το ποδόσφαιρο, θα έρθεις στη Νέα Φιλαδέλφια να δείς την ομάδα του Αλμέιδα;

Έχω έρθει στην προετοιμασία και εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο που είχε πάει να δεί την ομάδα. Οι οπαδοί είναι πραγματικά «τρελοί», ελπίζω να έρθουν και στα δικά μας παιχνίδια.

 Ποιό είναι το σχεδιό σου για να έρθουν περισσότεροι φίλοι στα δικά σας παιχνίδια;

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας και να εντυπωσιάζουμε με το μπάσκετ μας, και θα έρθουν περισσότεροι.

 Σας αρέσει περισσότερο η φιλοσοφία του κόουτς Πλάθα με τον πιο γρήγορο ρυθμό;

Φυσικά και μας αρέσει κανενός δεν του αρέσει παιχνίδια 60 πόντων με στατικές επιθέσεις. Έχουμε προπονηθεί σκληρά στη φυσική μας κατάσταση και φαίνεται, όταν οι άλλοι κουράζονται εμείς συνεχίζουμε και τρέχουμε.

 Δεν ειναι κουραστικό όμως αυτό;

Στην αρχή ήταν, ήμουν πολύ κουρασμένος. Αλλά μετά τη σκληρή δουλειά το καλοκαίρι τώρα δεν μα κάνει καθόλου εντύπωση.

Ο Τζάστιν Τίλμαν στο AEK Basket Queen by Betsson: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια- Θα φτάσουμε πολύ ψηλά»

 Θα μας υποσχθείς να βάλεις 30, 40 πόντους ενάντια στον Παναθηναϊκό; Και θα έχεις ρεπό.

Το ρεπό είναι μεγάλο δέλεαρ.

Τέλος είπε οτι ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη και θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να είναι ακόμα περισσότερος έτσι ώστε στην επέτειο των 100 χρόνων της ομάδας να φερόυμε ακόμα περισσότερη χαρά σε αυτούς και διακρίσεις στην ομάδα.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X