Το κόμπλεξ κατά της ΑΕΚ έγινε παγκόσμιο - Η θλιβερή ανάρτηση στην Wikipedia που δείχνει τον πόνο! (ΦΩΤΟ)

Το κόμπλεξ κατά της ΑΕΚ έγινε παγκόσμιο - Η θλιβερή ανάρτηση στην Wikipedia που δείχνει τον πόνο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πλέον το κόμπλεξ κατά της ΑΕΚ ξεπερνά τα σύνορα, έγινε παγκόσμιο και αυτό αποδεικνύεται και από τη θλιβερή ανάρτηση στη Wikipedia

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσο πόνο τους έχεις προκαλέσει τελικά η ΑΕΚ του Αλμέιδα; Πόσο πόνο και πόσο κόμπλεξ θα βγάλουν κατά της ομαδάρας του Ματίας που πέρσι πήρε δικαιότατα το νταμπλ παίζοντας μπαλάρα και φέτος παρά τα αγωνιστικά προβλήματα είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου, αλλά και της πρόκρισης στο Europa League.

Πάμε, λοιπόν, να μιλήσουμε για αλητεία… Πάμε να μιλήσουμε για το κόμπλεξ κατά της ΑΕΚ που πλέον ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Και, φυσικά, ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με την ανάρτηση στο Wikipedia.

Ναι, λοιπόν, εκεί μπήκε κάποιος κομπλεξικός, κάποιος που έχει πονέσει λόγω της ΑΕΚάρας του Αλμέιδα και είπε να κάνει το κομμάτι με μία θλιβερή ανάρτηση.

«Η Αθλητική Ένωσις Κλεφταράδων (Α.Ε.Κ.) είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο το οποίο εδρεύει στην Αθήνα», έγραψε ο κομπλεξικός μάγκας στο Wikipedia.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X