Η Ιντερνασιονάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα

Η Ιντερνασιονάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα
Photo Credits: INTIME

Κρούση και από την Ιντερνασιονάλ έχει ο Σκάρπα μετά την Ατλέτικο Μινέιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μινέιρο και η Ιντερνασιονάλ ενδιαφέρονται για την περίπτωση του του Βραζιλιάνου άσου του Ολυμπιακού, Γκουστάβο Σκάρπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ESPN Brazil», η Ιντερνασιονάλ φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στην κούρσα της απόκτησης του 29χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, τονίζοντας μάλιστα πως οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, από το διάστημα που αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τη φανέλα της Παλμέιρας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, η ομάδα της Λατινικής Αμερικής «ονειρεύεται» ένα δίδυμο στη θέση «10» με τον Σκάρπα να συμπληρώνει τον αρχηγό του συλλόγου, Άλαν Πάτρικ, ανεβάζοντας έτσι την ποιότητα, αλλά και τις λύσεις της ομάδας στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Ιντερνασιονάλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» άσου για το καλοκαίρι του 2024.

Χθες, ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 είχε αναφερθεί στα δημοσιεύματα από την Βραζιλία που κάνουν λόγο για συζητήσεις του αγγλικού συλλόγου με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον Σκάρπα, με τους Βρετανούς να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

 

 

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X