Το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ ζητάει η Λεβερκούζεν για να παραχωρήσει τον Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ)

Παραμένει στη Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο
Photo Credits: INTIME

Με 18 εκατομμύρια ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κάνει δικό της τον Ισπανό προπονητή.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εξαιρετική πορεία στην προπονητική του καριέρα έχει πραγματοποιήσει ο Τσάμπι Αλόνσο, καθώς έχει οδηγήσει την Μπάγερν Λεβερκούζεν στην κορυφή της Bundesliga αλλά και του ομίλου του Europa League και σε 17 αγώνες έχει 16 νίκες και μια ήττα,

Το έργο του Ισπανού προπονητή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών εκ των κορυφαίων κλαμπ του πλανήτη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αυτή που φέρεται να βλέπει πιο ζεστά την περίπτωση του.

Ο Τσάμπι Αλόνσο πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Λεβερκούζεν μέχρι το 2026 με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως υπάρχει στο συμβόλαιο ρήτρα αποχώρησης για το καλοκαίρι του 2024 αλλά μόνο για τις τρεις μεγάλες του αγάπες.

Ο λόγος για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, ομάδες όπου έλαμψε ποδοσφαιρικά ο Ισπανός και έχει δεθεί συναισθηματικά μαζί τους. Έτσι, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ, η οποία είναι και η μόνη εκ των τριών που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς εκπνέει το συμβόλαιο του Αντσελότι, μπορεί να κάνει δικό της τον Τσάμπι Αλόνσο αντί ενός ποσού κοντά στα 18.000.000 ευρώ.

Η Λεβερκούζεν δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Ισπανό τεχνικό για αυτό και βάζει ψηλά τον πήχη στους Μαδριλένους. Θυμίζουμε πως στη λίστα με τους διαδόχους του Αντσελότι βρίσκονται και τα ονόματα των Ραούλ και Αρμπελόα που εργάζονται στα τμήματα υποδομής της ισπανικής ομάδας.

 

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X