Η ΑΕΚ... τελειώνει τα αστεία απόψε με την Λαμία και παραμένει κοντά στην κορυφή! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ... τελειώνει τα αστεία απόψε με την Λαμία και παραμένει κοντά στην κορυφή! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει για άλλη μια φορά γεμάτο το απουσιολόγιο, όμως μόνος στόχος παραμένει η νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην Λαμία (19:30, Cosmote Sport 2, LIVE μετάδοση enwsi.gr) «λαβωμένη» μεν, αλλά με ένα πράγμα στο μυαλό της. Τη νίκη.

Η Ένωση, θέλει να αφήσει πίσω της τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με την Κηφισιά και την Μαρσέιγ και να επιστρέψει στα «τρίποντα» στην έδρα της απέναντι στην Λαμία, ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Παρά τις απουσίες, στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο ένας και αυτός είναι η νίκη, απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική Λαμία. Το σερί νικών που είχε κάνει με Παναιτωλικό (2-0), Αστέρα Τρίπολης (0-3) και ΠΑΟΚ (2-0) «έσπασε» στην Καισαριανή, απόψε όμως είναι μια ιδανική ευκαιρία ώστε να αρχίσει ένα νέο σερί το οποίο θα κρατήσει την ΑΕΚ κοντά στην πρώτη θέση, ενόψει της διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λάζαρο Ρότα, Νορντίν Άμραμπατ, Γενς Γιόνσον, Εχσάν Χατζισαφί και Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θα εκτίσει την ποινή καρτών που έχει, ενώ οι Άμραμπατ Γόνσον και Ρότα έχουν προβλήματα τραυματισμού. Ο Χατζισαφί θα μείνει εκτός λόγω διαχείρισης στις θέσεις των ξένων.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Αναφορικά με την 11άδα της ΑΕΚ, όλα δείχνουν ότι επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Στάνκοβιτς, με τον Σιντιμπέ δεξί μπακ, τον Μοχαμάντι αριστερό μπακ, τον Κάλενς με έναν εκ των Βίντα-Μουκουντί-Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμάνσκι στα χαφ με έναν εκ των Πινέδα ή Μάνταλου, με τον Ελίασον δεξιά, τον Πισάρο ή τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Τσούμπερ ή τον Αραούχο σε ελεύθερο ρόλο και φορ τον Λιβάι Γκαρσία που ψάχνει το πρώτο του γκολ φέτος.

Το πλάνο της Λαμίας

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αναλυτικά η αποστολή: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης και Τόσιτς.

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, η Λαμία θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κι εναντίον της Ένωσης. Υπάρχουν, βέβαια, σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζεται οι τιμωρημένοι Νούνιες, Ακούνια. Εκτός πλάνων παραμένει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Τζαγκόεφ, ενώ ο Βόκολος δεν έχει και τους μακροχρόνια τραυματίες Ναγκί και Σαραμαντά.

Οι διαιτητές του Κηφισιά-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Κώστας Τσέτσιλας
  • Α’ βοθός: Καραγκιοζόπουλος
  • B’ βοηθός: Κόλιας
  • 4ος διαιτητής: Τσακαλίδης
  • VAR: Βεργέτης
  • AVAR: Στεφανής

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X