Ζιάγκος: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης»

Η πιο ώριμη και πιο συγκροτημένη ΑΕΚ των τελευταίων ετών οδεύει ολοταχώς προς την Α1
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagkosΟ Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στο ντέρμπι με το Ψυχικό, τονίζοντας ότι όταν σαν ομάδα δέχεσαι 46 πόντους στο ημίχρονο και 87 συνολικά, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «ΩΡΑ των Σπορ»

«Όταν δέχεσαι 46 πόντους στο ημίχρονο και 87 πόντους στο σύνολο δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο. Υποπέσαμε σε πολλαπλά αμυντικά λάθη. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Προσπαθήσαμε να παίξουμε  στην τρίτη περίοδο. Γενικότερα, όμως, δεν παίξαμε στην άμυνα. Χαρακτηριστικό το περίπου 70% ευστοχία στα δίποντα και το 41% στα τρίποντα των παικτών του Ψυχικού. Είναι ηθική και επαγγελματική μας υποχρέωση ν’ αντιμετωπίσουμε  τα δεκατρία εναπομείναντα ματς σαν ντέρμπι. Δεν υπάρχει χρόνος για μιζέρια. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που βρήκαν τρόπο να είναι δίπλα μας απόψε. Δεν τους δώσαμε χαρά. Δεσμευόμαστε να τους κάνουμε υπερήφανους στο τέλος. Η συνέχεια είναι μεγάλη και δύσκολη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X