Μεταγραφές και καουμποϊλίκια

avlonitisΚάποιοι πάνε να το περάσουν στα ψιλά. Σχεδόν στην ζούλα. Κάποιοι άλλοι επιχειρούν να το παρουσιάσουν ως απλά φυσιολογική εξέλιξη. Η ουσία είναι πως ο αθλητής Αυλωνίτης δρομολογείται να αποκτηθεί μεν από τον ΟΣΦΠ εδώ και τώρα, αλλά θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη. Ας καταλάβουμε λίγο, τι πρόκειται να γίνει. Ο ΟΣΦΠ παίρνει εδώ και τώρα έναν παίκτη που (θεωρητικά) ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο πριν από δυο εβδομάδες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον στέλνει και στον Εργοτέλη, που όπως και να έχει, είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους με τον Πανιώνιο. Θα το βρει δηλαδή και μπροστά του σε μερικές μέρες ο Πανιώνιος τον παίκτη, με τον οποίο πριν λίγες μέρες… ανανέωσε

Τώρα θα μου πείτε, σιγά τα ωά. Έχουν γίνει κατά το παρελθόν και άλλα τέτοια μεταγραφικά καουμποϊλίκια. Ενδεχομένως και πολύ χειρότερα. Αλλά όλο αυτό, γίνεται μόλις μερικές από τότε που επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί περίπου ως πραξικόπημα, η κίνηση της ΑΕΚ να τελειώσει από τώρα την μεταγραφή του Λαμπρόπουλου. Ακόμα και ανακοίνωση του Πανιωνίου βγήκε, που επιχειρούσε να βαφτίσει το κρέας, ψάρι. Στην πραγματικότητα βέβαια η ΑΕΚ έκανε ξεκάθαρες (σ’ όλα τα επίπεδα) κινήσεις χωρίς καν να παίρνει από τον Πανιώνιο έναν βασικό παίκτη μεσούσης της σεζόν. Χωρίς δηλαδή να διαλύει την άλλη ομάδα.

Τώρα που είπα μεσούσης της σεζόν, για δες τι άλλο θυμήθηκα. Ο ΟΣΦΠ τον περασμένο καλοκαίρι πήρε τον αθλητή Ντε Βινσέντι από τον ΠΑΣ. Μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία, τον επέστρεψε στον ΠΑΣ. Και μέσα στον Δεκέμβρη τον ξαναπήρε από τον ΠΑΣ και τον έστειλε στην Κύπρο. Αποτέλεσμα; Άλλαξε πρόσωπο ολόκληρη η ομάδα του ΠΑΣ. Η ΑΕΚ, από την άλλη μεριά, την προηγούμενη Δευτέρα έκλεισε τον βασικό στόπερ του ΠΑΣ, Δημήτρη Κολοβέτσιο, που έτσι κι αλλιώς θα έμενε ελεύθερος (και θα έφευγε) το καλοκαίρι. Τον έκλεισε για το καλοκαίρι. Και μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχίσει να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ, όπως και ο ίδιος άλλωστε ξεκαθάρισε.

Αυτά, για να μπορέσουμε σιγά – σιγά, να βάζουμε ορισμένα πράγματα σε μια σειρά. Διότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει να κάνει μεταγραφές. Κανονικές μεταγραφές, με παίκτες που παίζουν σε άλλες ομάδες. Έτσι γινόντουσαν και γίνονται πάντα οι μεταγραφές. Επίσης κάποιοι άλλοι θα συνεχίσουν να κάνουν καουμποϊλίκια. Και όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν περί του αντιθέτου, είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Καλή η χλόη, αλλά μόνο για τα πρόβατα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X