ΑΕΚ: Να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι (16:00) στον ΝΟ Βουλιαγμένης

Εικόνες από το Πανιώνιος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ, που φιλοξενείται από τον ΝΟ Βουλιαγμένης σήμερα στις 16:00 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα, ενώ πλησιάζουν τα δύο μεγάλα ματς με ΠΑΟΚ (18/11) και Περιστέρι (25/11).

Ο Μάρκο Μίσιτς είδε όλες τις αθλήτριές του να προπονούνται κανονικά, θέτοντας εαυτούς στη διάθεσή του. Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

H αθλήτρια της «Ένωσης» Μάρω Παπαδοπούλου, δήλωσε στο aek.gr: «Γνωρίζουμε ότι η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ δυνατή ομάδα , με αρκετές παίκτριες από την Εθνική μας ομάδα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία. Θα δούμε το παιχνίδι ως μια πολύ καλή προπόνηση με μια αξιόλογη ομάδα ζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X