ΑΕΚ: Με Σαράφη στον πάγκο μέχρι νεωτέρας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ

ΑΕΚ: Με Σαράφη στον πάγκο μέχρι νεωτέρας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Ο Κύρος Σαράφης θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Κορυδαλλό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κύρος Σαράφης οδήγησε με επιτυχία την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό στο οποίο μάλιστα η «Ένωση» πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Σαράφης κλήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης» μετά την ξαφνική αποχώρηση του μέχρι πρότινος προπονητή, Στέλιου Σεϊρεκίδη ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται μόνιμα στον πάγκο τη φετινή σεζόν. Παρά το γεγονός πως στις τάξεις της ΑΕΚ θεωρούν την περίπτωση του Σαράφη ως την καλύτερη λύση αυτή την στιγμή για την τεχνική ηγεσία των γυναικών εντούτοις υπάρχει ένα σημαντικό «κόλλημα» καθώς ο ίδιος είναι και στενός συνεργάτης του Ντράγκαν Τζούκιτς στην ανδρική ομάδα. Θα πρέπει δηλαδή να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε είτε να μπορέσει να συνδυάσει και τα δύο είτε να καλυφθεί αλλιώς το ένα από τα δύο κενά. Μέχρι νεωτέρας πάντως ο Σαράφης θα συνεχίσει να προπονεί τα κορίτσια της ΑΕΚ και θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι που ακολουθεί αυτό το Σάββατο με τον Κορυδαλλό.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X