Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη νίκη της στην Ευρώπη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη νίκη της στην Ευρώπη στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Η αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ να πετύχει την πρώτη της Ευρωπαϊκή νίκη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK, αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Μαρσέιγ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και με νίκη βάζει γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτός αυτού, πετυχαίνει και την πρώτη της νίκη στην Ευρώπη στην έδρα της.

Η Ένωση, έχει δώσει μέχρι στιγμής τρεις αγώνες στο σπίτι της στην πορεία της στην Ευρώπη και παρά το γεγονός πως κατάφερε να πάρει πρόκριση, ακόμα αναζητάει την πρώτη της νίκη. Συγκεκριμένα, τα τρία παιχνίδια που έχει παίξει είναι η ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-2), η ρεβάνς με την Αντβέρπ ( ήττα με 1-2) και η 2η αγωνιστική με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League ( 1-1).

Η ισοπαλία (2-2) με την Ντιναμό πάντως, έφερε χαμόγελα στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, εφόσον στο τέλος ήρθε η πρόκριση στα playoff του UEFA Champions League, καθώς η ΑΕΚ έχει κερδίσει στην Κροατία με σκορ 2-1.

Το δεύτερο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με την Αντβέρπ, για τα playoff της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, άφησε πικρή γεύση στους φίλους της Ένωσης, αφού η ήττα με 1-2 σε συνδυασμό με την ήττα στο Βέλγιο με 1-0, σήμανε τον αποκλεισμό από το UEFA Champions League και την συνέχεια στο Europa.

Kαι η ισοπαλία με τον Άγιαξ (1-1), άφησε και αυτή δυσαρεστημένους παίκτες και προπονητή, καθώς ήταν ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ μπορούσε να έχει κερδίσει βάσει της εμφάνισης που πραγματοποίησε.

Τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι ένα ρεκόρ που ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του θα θελήσουν να σπάσουν αύριο (9/11 22:00) με την Μαρσέιγ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X