"Λύγισε" η Βασίλισσα στο Ψυχικό

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gizogiannis despos tsiotrasΔεν τα κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το Ψυχικό η ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου “λύγισε” από την ομάδα των βορείων προαστίων και ηττήθηκε με 87-79. Η Βασίλισσα βρέθηκε σε κακή μέρα, σε αντίθεση με το Ψυχικό που χάρη στους Πέττα, Παπανικολάου, Κολώκα και Μοσχοβίτη κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με “συγκάτοικο” του Ψυχικό και σε μία εβδομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μοναδικό “κέρδος” για την “Ένωση”, ο Γιώργος Τσιάκος, o οποίος “έσφιξε τα δόντια” για να παίξει στο σημερινό παιχνίδι, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό αμυντικά και επιθετικά.

Το ματς

Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση η ΑΕΚ. Στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα, προηγούνταν με 6-10. Στην συνέχεια, οι παίκτες του Ψυχικού “ανέβασαν στροφές” και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τον Γιώργο Τσιάκο να κάνει το 23-22, ευστοχώντας σε 2 ελεύθερες βολές. Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το Ψυχικό να κάνει το 27-22, όμως η ΑΕΚ ισοφάρισε χάρη στο έμμεσο τρίποντο του Φαλέκα και το δίποντο του Τσιότρα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την “Ένωση” Οι παίκτες του Ψυχικού εκμεταλλεύτηκαν τα αρκετά λάθη των παικτών του Βαγγέλη Ζιάγκου και χάρη στον Πέττα κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με 43-29. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει το σκορ με δύο έμμεσα τρίποντα από Πολυτάρχου και Γκιζόγιαννη, με τον Τσιάκο να κάνει το 46-40 με την λήξη του ημιχρόνου.

Δυνατά μπήκε και στην τρίτη περίοδη η “Ένωση”. Φαλέκας, Καράμπουλας και Τσιότρας μείωσαν την διαφορά, ενώ ο Καράμπουλας έκανε το 49-51 και έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ και ο Γκιζόγιαννης έκανε το 52-53. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, το Ψυχικό παρέμεινε μπροστά στο σκορ, η ΑΕΚ μείωσε στον ένα πόντο (75-74). Στην συνέχεια, οι παίκτες του Ψυχικού ήταν πιο εύστοχοι σε αντίθεση με τους παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου, με το παιχνίδι να λήγει 87-79 υπέρ του Ψυχικού.

ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Αχής Κ., Μοσχοβίτης 11 (3), Καπινιάρης 3 (1), Παπανικολάου 13 (1), Αχής Π. 2, Πέττας 29 (5), Σαμοθράκης 6, Πέτρουλας 5 (1), Κολώκας 18 (2), Σκουλούδης.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παπαντωνάκος, Φαλέκας 11 (1), Καράμπουλας 11 (1) Πολυτάρχου 14, Τσιότρας 8, Γκιζόγιαννης 16 (1), Δρόσος, Παπαδιονυσίου 3 (1), Τσιάκος 8 (1), Δεσπος 2, Νίκολιτς 6.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 46-40, 61-58, 87-79

Διαιτητές: Ψαριανός, Καλδίρης, Τσώνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ TO ENWSI.GR

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X