Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (6/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (6/11)

Η αναμέτρηση της Χετάφε με την Κάντιθ ολοκληρώνει την αγωνιστική στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χετάφε – Κάντιθ 22:00

Στο «Estadio Coliseum» η Χετάφε φιλοξενεί την Κάντιθ σε ματς για τη 12η αγωνιστική της La Liga. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία και το παιχνίδι είναι από τα λεγόμενα «εξάποντα» – τρεις βαθμούς για τη νικήτρια και τρεις που χάνει μια για πάντα μια άμεση αντίπαλος.

Η Χετάφε συνολικά είναι αήττητη εδώ κι έξι ματς, αλλά όσον αφορά στο πρωτάθλημα Ισπανίας δεν έχει νίκη εδώ κι έξι αγωνιστικές! Εξηγούμαστε: στο γενικό πλάνο έχει πέντε ισοπαλίες και μια νίκη – αυτή σημειώθηκε την Τετάρτη (1/11) για το Copa del Rey εκτός έδρας με την αδύναμη Ταρδιέντα, την οποία «διέλυσε» με 12-0. Στην La Liga, πάλι, έχει μια ήττα και πέντε ισοπαλίες.

Η Κάντιθ, πάλι, στο πρωτάθλημα Ισπανίας μετράει επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-4), αλλά στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια της είναι αήττητη και μάλιστα προέρχεται από μια επιτυχία που άλλαξε το κλίμα στο εσωτερικό της! Την Τετάρτη (1/11) επικράτησε στα πέναλτι της Μπανταλόνα στο πλαίσιο του Copa del Rey. Ανάμεσα στην Χετάφε και στην Κάντιθ υπάρχει δυνατή παράδοση. Οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X