H AEK η καλύτερη όλων στα ντέρμπι του Big-4 με αποδείξεις

H AEK η καλύτερη όλων στα ντέρμπι του Big-4 με αποδείξεις
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι με διαφορά η ομάδα των ντέρμπι και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι με διαφορά των ομάδων των ντέρμπι και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς. Η Ένωση είναι η μοναδική από τις 4 μεγάλες ομάδες της χώρας που δεν έχει χάσει σε κανένα από τα τρία ντέρμπι.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νίκησε μέσα στη Λεωφόρο με 2-1 τον Παναθηναϊκό, ενώ μόλις την περασμένη Δευτέρα επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της.

Τώρα τι κάνουν οι αντίπαλοι της; Κατ’ αρχήν είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει 4 βαθμούς έχοντας δώσει και τα τρία μεγάλα ματς εκτός Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ έχασε τη νίκη στην τελευταία φάση στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό (2-2). Ηττήθηκε εύκολα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena με 2-0 και απόψε έριξε τέσσερα γκολ στον Ολυμπιακό.

Και πάμε στους δύο «αιώνιους»… Αν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην Εφέσεων ο Παναθηναϊκός θα έχει και αυτός 4 βαθμούς με δεδομένο πως έχει ήττα με ΑΕΚ (1-2), Χ με ΠΑΟΚ (2-2) και νίκη με τον Ολυμπιακό (0-3 α.α.) που θα είναι ουραγός με 1 βαθμό αυτό στο ντέρμπι της Φιλαδέλφειας.

Η βαθμολογία των ντέρμπι:

ΑΕΚ 5-2 7 βαθμοί
ΠΑΟΚ 6-6 4 βαθμοί
Παναθηναϊκός 3-4 4 βαθμοί
Ολυμπιακός 3-5 1 βαθμός

Πηγή: sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X