«Μπλόκο» και κατάρρευση στον Κορυδαλλό (VIDEO)

«Μπλόκο» και κατάρρευση στον Κορυδαλλό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γενάρη του 1998 το μικρό θαύμα που είχε επιτευχθεί από την ΑΕΚ του Ντουμίτρου Ντουμιτρίου είχε αρχίσει να δέχεται χτυπήματα. Ο περίφημος Παντούρου, πόθος του Ρουμάνου προπονητή δεν ήρθε ποτέ, οι μεταγραφές της διοίκησης δεν έδιναν λύσεις και τα προβλήματα τραυματισμών έπληξαν την ομάδα. Μια μέρα σαν σήμερα, η ΑΕΚ πήγε στον Κορυδαλλό για το ματς με την Προοδευτική. Το «μπλόκο» αποδείχθηκε ανυπέρβλητο και η ΑΕΚ κατέρρευσε.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ σε αντεπίθεση της Προοδευτικής με τον Ζαϊμι. Και μολονότι απάντησε άμεσα και ισοφάρισε με τον Μαλαδένη, δεν μπορούσε να σταθεί στο γήπεδο όπως έπρεπε. Η άμυνα έμπαζε και οι «βυσσινί» πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα πριν βγει το ημίχρονο με τους Ζαϊμι και Αλμανίδη. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη, καθώς η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Κωστένογλου δίχως να καταφέρει να μειώσει.

Ο Ντουμιτρίου προσπάθησε να αντιδράσει. Εριξε στο παιχνίδι γρήγορα, σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τους νεομεταγραφέντες, Σέμπουε και Δώνη. Η ΑΕΚ πίεσε, αλλά κατάφερε να μειώσει μόλις στο 80’ με κοντινή προβολή του Νίκου Κωστένογλου. Ενδεικτικό της ένδειας στον πάγκο ήταν πως στο φινάλε ο «Ντουντου» πέρασε στο ματς τον Μανωλά αντί του Μαρτσέλο, για να παίξει ως σέντερ φορ, αλλά λύση δεν υπήρξε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X