Μπαρτσελόνα: Έχει 15 διαφορετικούς σκόρερ μέχρι στιγμής στην σεζόν

Μπαρτσελόνα: Έχει 15 διαφορετικούς σκόρερ μέχρι στιγμής στην σεζόν
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα έχει βρει δίχτυα με συνολικά 15 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές της την φετινή χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ίσως να μην έχει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της περσινής σεζόν (όχι πως φέτος είναι κακός) αλλά αυτό δεν την πτοεί καθώς έχει γεννήσει αρκετούς ήρωες μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν.

Οι «Μπλαουγκράνα», έχουν πετύχει φέτος 32 γκολ, ένα εκ των οποίων ήταν αυτογκόλ και τα υπόλοιπα 31, τα έχει πετύχει  με 15 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές (περισσότερους από κάθε ομάδα την φετινή χρονιά), με τον Ρόναλντ Αραούχο, να είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στην λίστα με το γκολ του επί της νίκης (0-1) ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Συγκεκριμένα, πρώτος σκόρερ είναι, φυσικά, ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει σημειώσει έξι τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και πέντε στο πρωτάθλημα και τον ακολουθεί ο Φεράν Τόρες με τρία και δύο γκολ αντίστοιχα. Συνολικά τρία γκολ έχει ο Ζοάο Φέλιξ και ακολουθούν οι υπόλοιποι με δύο ή ένα γκολ.

Ο Φερμίν και ο Γκάβι, είναι, επίσης οι δύο παίκτες που έχουν σκοράρει και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Πριμέρα Νιτιβιζόν και υπάρχουν ακόμα με ένα γκολ οι Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Κουντέ, Κανσέλο, Ραφίνια, Γιαμάλ, Σέρζι Ρομπέρτο και Γκουντογκάν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X