Πρωταθλήτρια χειμώνα με τρεις γκολάρες και σόου Ντανιέλ (VIDEO)

Πρωταθλήτρια χειμώνα με τρεις γκολάρες και σόου Ντανιέλ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

batistaΗ ΑΕΚ της περιόδου 1991-92 αποτελούσε τον ορισμό της καλοδουλεμένης ομάδας. Στο υπάρχον υλικό που είχε φέρει τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο, είχαν προστεθεί τρεις μεταγραφές ποιότητας (Δημητριάδης, Σαμπανάντζοβιτς, Αλεξανδρής) και η «κιτρινόμαυρη» μηχανή του Μπάγεβιτς δούλευε στο φουλ. Μια μέρα σαν σήμερα, υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και επικρατώντας εύκολα με 3-1 κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνου του ματς ήταν ο σπουδαίος Ντανιέλ Μπατίστα. Η «γαζέλα» μπορεί να μη σκόραρε, αλλά ήταν ο δημιουργός και των τριών «κιτρινόμαυρων» τερμάτων, κάνοντας πλάκα με την άμυνα του ΠΑΟΚ. Η υπεροχή της Ενωσης ήταν αδιαμφισβήτητη, αλλά ο Μπατίστα είχε επιβεβαιώσει απόλυτα σε εκείνη την αναμέτρηση πόσο μεγάλος παίκτης ήταν. Εκπληκτική τεχνική, δύναμη, διασκελισμός, εμπνεύσεις από τον παίκτη που δίκαια ονομάστηκε «Γκούλιτ των φτωχών».

Αξιοσημείωτο από αυτό το παιχνίδι, τα τρία μαγικά γκολ της ΑΕΚ. Στο πρώτο, ο Μπατίστα νίκησε στον αέρα δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Δημητριάδης με φοβερό γυριστό σουτ, δίχως να βλέπει την εστία καν, την έστειλε στα δίχτυα. Στο δεύτερο, ο Ντανιέλ ξεκίνησε αντεπίθεση και έκοψε στα δύο την άμυνα του ΠΑΟΚ, βγάζοντας τον Σαββίδη απέναντι στον τερματοφύλακα και εκεί ο Κύπριος άσος δεν λάθευε. Το τρίτο, ακόμα πιο όμορφο. Ο Μπατίστα κράτησε τη μπάλα έξω από την περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε με τακουνάκι στον Κλόπα, που με βολίδα την κάρφωσε στο παραθυράκι της εστίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”6laAk3SRvHU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X