Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΚ - Ήρθε ισόπαλη (14-14) με την ΝΕ στην Πάτρα!

Εικόνες από το ΝΕ Πατρών - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε τον βαθμό αλλά δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από την έδρα της ΝΕ Πατρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την Πάτρα έχασε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία ήρθε ισόπαλη 14-14 με την τοπική ΝΕ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» βρέθηκαν μία ανάσα από μία ήττα που θα τους έβαζε σε μεγάλους μπελάδες, όμως με μεγάλη ανατροπή στην τελευταία περίοδο πλησίασαν στο σκορ και με γκολ στα 5″ πριν το φινάλε, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς, «πλήρωσε» την κακή 2η και 3η περίοδο, όμως με ψυχή και πάθος πήρε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» στο τέλος.

Οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι στην πρώτη περίοδο. Λυκοθανάση και Λογοθέτη ισοφάρισαν σε 1-1 και 2-2 αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-2, αλλά και πάλι η Λογοθέτη σκόραρε για το 4-3.

Στη β’ περίοδο, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα, πέφτοντας πάνω στην πολύ καλή άμυνα της ομάδας της Πάτρας. Η ΝΕΠ προηγήθηκε με 7-4 στο ημίχρονο, βάζοντας δύσκολα στην «Ένωση».

Στο γ’ οκτάλεπτο, η ομάδα της Πάτρας βρέθηκε να προηγείται με 10-5, με την Λυκοθανάση να μειώνει σε 10-6. Οι Πατρινές βρήκαν εκ νέου δίχτυα (11-6), με την Παπαδοπούλου να μειώνει σε 11-7 που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η ΝΕΠ ανέβασε δύο φορές τη διαφορά στα 5 γκολ (12-7, 13-8). Η ΑΕΚ με τη Γκίλλα να σκοράρει 3 τέρματα και τις Γαλανοπούλου και Μαργαρίτη να βρίσκουν δίχτυα, μείωσε σε 13-12, 2′ πριν το τέλος. Η άμυνα της ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά και η Λογοθέτη έτσι ισοφάρισε σε 13-13. 1′ πριν το τέλος η ΝΕΠ σκόραρε για το 14-13, όμως η Μάρω Παπαδοπούλου με γκολ στα 5″ διαμόρφωσε το τελικό 14-14, ολοκληρώνοντας έτσι ένα μεγάλο comeback για την ΑΕΚ.

ΝΕΠ – ΑΕΚ 14-14
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-1, 4-3, 3-7.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Ανδρ. Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 2, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα 3, Γουέμπστερ, Μπινιάρη, Μοίραλη, Λιαπάκη 1, Τύχινα 5, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή, Ζαφειράκη, Ζήκου.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 4, Λογοθέτη 4, Παπαδοπούλου 2, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Μαργαρίτη 1, Χέλμη.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X