Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πέντε ματς χωρίς νίκη η Μπράιτον - Έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πέντε ματς χωρίς νίκη η Μπράιτον - Έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία για τη Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει τις χαμηλές… πτήσεις η Μπράιτον που συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη στην Premier League μετά το σημερινό (4/11) 1-1 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Μόλις στο 7′ η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Η Έβερτον προηγήθηκε με τον Μικολένκο εκμεταλλευόμενη την αύρα του «Γκούντισον Παρκ», όμως στη συνέχεια οι «γλάροι» κυριάρχησαν. Πίεσαν, ισοφάρισαν με τον Ντανκ με το γκολ, όμως, να ακυρώνεται με παρέμβαση του VAR και μέχρι το ημίχρονο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς χωρίς, όμως, να φθάσουν στην ισοφάριση. Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπράιτον δεν έπεσε ποτέ κάτω από το 80 % στην κατοχή της μπάλας, την ώρα που η Έβερτον σπασμωδικά μεν, αλλά αρκετά αποτελεσματικά κατάφερνε να απειλήσει.

H Μπράιτον είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσε να τη μεταφράσει σε φάσεις με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ της Έβερτον να παραμένει. Οι «γλάροι», όμως, επέμειναν και έτσι, έστω και με αυτογκόλ του Γιανγκ, κατάφεραν στο 84′ να φθάσουν στην ισοφάριση. Βάσει κατοχής και όχι τόσο xgoals η Μπράιτον δικαιούταν το γκολ και πέτυχε, με επικό αυτογκόλ του 38χρονου άσου.

Η διάταξη της Μπράιτον

Με 3-4-3 παρέταξε την Μπράιτον στο «Γκούντισον Παρκ» ο τεχνικός των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντεν Τσέρμπι. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Φέρμπρουγκεν. Η τριάδα στην άμυνα αποτελούνταν από τους Φέλτμαν, Ντανκ και Φαν Χέκε.

Στην τετράδα του κέντρου βρίσκονταν οι Αντινγκρά, Μίλνερ, Γκίλμουρ και Μιτόμα. Οι Γκρος και Λαλάνα ήταν στα φτερά με τον νεαρό Φέργκιουσον να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Η 11άδα της Μπράιτον: Φέρμπρουγκεν, Φέλτμαν, Ντανκ, Φαν Χέκε, Αντινγκρά, Μίλνερ (79′ Μπουανανότε), Γκίλμουρ (68′ Νταχούντ), Μιτόμα, Γκρος, Λαλάνα (46′ Ζοάο Πέδρο), Φέργκιουσον (68′ Φάτι).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X