La Liga: Δεν αφήνει την κορυφή η Τζιρόνα

La Liga: Δεν αφήνει την κορυφή η Τζιρόνα
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Τζιρόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλύγιστη η Τζιρόνα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 4-2 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στη La Liga και θα… διανυκτερεύσει μόνη στην κορυφή της κατάταξης, περιμένοντας το αυριανό (5/11) ματς της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με τον Ιβάν Μαρτίν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και με δύο γκολ του Μπούντιμιρ (25΄, 55΄) ανέτρεψαν προσωρινά την κατάσταση και προηγήθηκαν 2-1.

Στο φινάλε, όμως «μίλησαν» οι δύο Ουκρανοί: ο Ντόβμπικ ισοφάρισε στο 71΄ και στο 80΄ ο Τσιγκάνκοφ (που είχε περάσει ως αλλαγή) ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να διαμορφώσει στο 90΄ ο Αλέις Γκαρσία το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, η Τζιρόνα μετράει πέντε σερί εκτός έδρας νίκες και συνολικά δέκα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, με μοναδική εξαίρεση την ήττα 3-0 από τη Ρεάλ. Παράλληλα, έχει την καλύτερη επίθεση της La Liga με 29 τέρματα.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X