Αρντά Γκιουλέρ: Η μεταμόρφωση του σώματός του πρίν το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ

Αρντά Γκιουλέρ: Η μεταμόρφωση του σώματός του πρίν το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκιουλέρ προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Ρεάλ με το σώμα του να φαίνεται καλύτερο από ποτέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος για το μεγάλο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Αρντά Γκιουλέρ. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός παρά την ατυχία του προετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο ντεμπούτο του με την φανέλα της «Βασίλισσας» αφού θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας στο ερχόμενο παιχνίδι (5/11) με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Όλο το διάστημα της αποθεραπείας του ο Τούρκος μεσοεπιθετικός «έχτισε» το σώμα του, για να γυρίσει καλύτερος και πιό δυνατός. Τα αποτελέσματα φαίνονται κιόλας, καθώς στα πλάνα των τελευταίων προπονήσεων, ο Γκιουλέρ έδειξε πιο «πρησμένος», έχοντας βάλει αρκετό όγκο στα πόδια του, έτσι ώστε να εμφανιστεί πιο δυνατός από ποτέ.

Τα Μέσα της χώρας του ανέδειξαν τη μεταμόρφωση αυτή, με το δεξί πόδι του Γκιουλέρ να είναι… μεγαλύτερο από ποτέ. Ο 18χρονος είναι πλέον στην τελική ευθείας του μεγάλου του ντεμπούτου, μετρώντας αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ρεάλ η οποία ενδέχεται να σημειωθεί το βράδυ της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X