ΑΕΚ: Όλα για τη νίκη (17:00) με ΝΕ στην Πάτρα η γυναικεία ομάδα πόλο!

Εικόνες από το Πανιώνιος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΝΕ Πατρών με μοναδικό στόχο τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία δοκιμάζεται στην Πάτρα κόντρα στην τοπική ΝΕ στις 17:00 στο Κολυμβτητήριο «Αντώνης Πεπανός» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς προέρχεται από την ήττα απέναντι στον Εθνικό και θέλει τη νίκη πάση θυσία για να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει μια σημαντική βαθμολογική «ανάσα». Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 7η θέση με μόλις 6 βαθμούς ενώ ο σημερινός της αντίπαλος βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις έναν βαθμό, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο επιβεβλημένη τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλες οι αθλήτριες είναι έτοιμες για να τα δώσουν όλα.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X