Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (4/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (4/11)

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσασούνα – Χιρόνα. 15:00

Η Οσασούνα είναι ή του ύψους ή του βάθους με τέσσερις νίκες και έξι ήττες είναι στη μέση της βαθμολογίας και μακριά και από Ευρώπη αλλά και από τηνεπικίνδυνη ζώνη. Ομάδα ικανή για όλα. Η Χιρόνα κάνει την έκπληξη ως τώρα και ισοβαθμεί στην κορυφή της κατηγορίας μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δείχνει ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο και σε κάθε έδρα. Βάση φόρμαε είναι φαβορί να πάρει το διπλό στην πάντα περίεργη έδραση της Παμπλόνα. Η Οσασούνα προέρχεται από ήττα 2-1 από την Μπέτις στην Ανδαλουσία ενώ η Χιρόνα από δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Θέλτα.

Μπέτις-Μαγιόρκα   17:15

Η Μπέτις έχει ανέβει στην όγδοη θέση και θέλει φυσικά τη νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το πρόβλημα της είναι ότι δέχεται συνέχεια γκολ και δεν μπορεί να βρει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.
Η Μαγιόρκα με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με τις εμφανίσεις που κάνει εάν δεν βελτιωθεί άμεσα δεν θα ξεμπλέξει με τίποτα. Κακή ομάδα δεν είναι αλλά και αυτή δέχεται εύκολα γκολ. Η Μπέτις προέρχεται από νίκη 2-1 επί της Οσασούνα. Η Μαγιόρκα προσπάθησε αλλά έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X