Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στρώνεται στη δουλειά από νωρίς ο Ράντκλιφ, επένδυση 290 εκατ. ευρώ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στρώνεται στη δουλειά από νωρίς ο Ράντκλιφ, επένδυση 290 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Από νωρίς θα βάλει το χέρι πολύ «βαθιά» στη τσέπη ο Τζιμ Ράντκλιφ, αφού ετοιμάζει επένδυση 290 εκατ. ευρώ για την βελτίωση των υποδομών της Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα σελίδα δοιηκιτικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όχι μόνο ακούγονται ήδη πολλά για το μέλλον του Τεν Χάγκ στον πάγκο, αλλά σύντομα και το 25% των μετοχών του συλλόγου θα είναι ιδιοκτησία του Σερ Τζιμ Ράντκλιφ.

Μάλιστα, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος ετοιμάζεται να αρχίσει από νωρίς τις επενδύσεις, βάζοντας… βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Athletic, αναμένεται να επενδύσει περίπου 290 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αναβαθμιστεί σημαντικό μέρος των υποδομών του συλλόγου.

Το συγκεκριμένο ποσό θα προέλθει αποκλειστικά από τη δική του περιουσία και θα διατεθεί για εργασίες τόσο στο «Ολντ Τράφορντ», όσο και το Κάρινγκτον, το προπονητικό κέντρο των Κόκκινων Διαβόλων.

Υπενθυμίζουμε, πως το πλάνο του Ράτκλιφ, ο απώτερος σκοπός του, είναι να πάρει στα χέρια του και τις αποφάσεις που αφορούν το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X