Πογέτ: «Τελειώνει το συμβόλαιό μου τον Μάρτη, ανεξάρτητα από την πρόκριση»

Πογέτ: «Τελειώνει το συμβόλαιό μου τον Μάρτη, ανεξάρτητα από την πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ επισήμανε ότι η συνεργασία του με την Εθνική Ελλάδας θα ολοκληρωθεί ανεξαρτήτως της έκβασης των προκριματικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα… ανοιχτά για τον Γκουστάβο Πογέτ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχετικά με το μέλλον του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα LiveScore.

Με τον Πογέτ να τοποθετείται… μάλλον διπλωματικά και για την πιθανότητα της συνεργασίας του με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, που «ακούγεται».

«Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός προπονητής.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X