ΑΕΚ: Να αξιοποιήσει την διακοπή εν όψει της δύσκολης συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη
Photo Credits: INTIME

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του και να αξιοποιήσει την διακοπή του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία είδε το γηπεδικό πρόβλημα να λύνεται μετά την επιστροφή στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Αυτό δίνει την ευκαιρία στον προπονητή Ντράγκαν Τζούκιτς να δουλέψει για πρώτη φορά με τους παίκτες του από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε φυσιολογικές συνθήκες και να μπορέσει να αξιοποιήσει το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη των υποχρεώσεων. Οι προπονήσεις διεξάγονται με πέντε σημαντικές απουσίες αυτές των διεθνών ωστόσο και πάλι ο προπονητής θα μπορέσει αυτές τις δύο εβδομάδες να δώσει ιδιαίτερο βάρος στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια των υποχρεώσεων της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο μεταξύ από το «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε απόγευμα της Δευτέρας (30/10) το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, με ορίζοντα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2024 στη Γερμανία με την συμμετοχή και 5 αθλητών της ΑΕΚ.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν οι αθλητές Σάββας, Κανδύλας, Πασσιάς, Τζηράς, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Παπαντωνόπουλος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Αραμπατζής, Κεδέρης, Παπαδιονυσίου, Μάλλιος, Λιάπης (ΑΕΚ), Μυλωνάς, Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Α. Παπάζογλου, Ε. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Βianco Monte Δράμα 1986), Κουκουλάς (Ιωνικός Affidea), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία), Μπόσκος (Πουέντε Χενίλ- Ισπανία).

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X