Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Γνωστά έγιναν τα αίτια θανάτου του θρύλου του Αγγλικού ποδοσφαίρου

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Γνωστά έγιναν τα αίτια θανάτου του θρύλου του Αγγλικού ποδοσφαίρου
Photo Credits: INTIME

Η ιατρική έρευνα που διενεργήθηκε για την διαπίστωση των αιτίων θανάτου του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, έδειξαν ότι έφυγε απο τη ζωή μετά από κάταγμα στα πλευρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 86 χρονών βυθίζοντας το ποδοσφαιρικό κόσμο και ιδιαίτερα την οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη θλίψη. Τα αίτια θανάτου του θρύλου του λαϊκού αθλήματος μάλιστα αποκαλύφθηκαν σήμερα την Τετάρτη (1/10)

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, ο θρύλος των κόκκινων διαβόλων πέθανε αφού υπέστη κάταγμα στα πλευρά κατά τη διάρκεια πτώσης σε οίκο ευγηρίας, με το ιατροδικαστικό τμήμα του Τσέσαϊρ να αναφέρει πως “έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του και χτύπησε στο περβάζι του παραθύρου και πιθανώς σε ένα καλοριφέρ”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, μετά από την πτώση του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, το προσωπικό του οίκου ευγηρίας έκανε έλεγχο στο σώμα του και παρατήρησε αφενός ότι δεν υπήρχαν ορατοί τραυματισμοί και αφετέρου πως η κινητικότητά του δεν είχε επηρεαστεί.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, παρατήρησαν ένα πρήξιμο στην πλάτη του τότε κλήθηκαν γιατροί να τον κοιτάξουν, με τον Άγγλο θρύλο να διακομίζεται αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο και κατόπιν στο γενικό νοσοκομείο Μάκλσφιντ.

Εκεί, μία ακτινογραφία θώρακος και μία αξονική τομογραφία αποκάλυψαν πως είχε σπάσει τα πλευρά του και πως ήταν πιθανό να αναπτύξει πνευμονία.

Με αυτά τα δεδομένα, οι γιατροί συμφώνησαν να υποβληθεί σε φροντίδα στο νοσοκομείο, με τον θάνατο του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον να επέρχεται στις 21 Οκτωβρίου, πέντε ημέρες μετά από την πτώση του στον οίκο ευγηρίας.

Σταύρος Καζαντζόγλου: Η ΑΕΚ πρέπει να βγει πιο ισχυρή απ' αυτόν τον εφιάλτη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X