Χάαλαντ: Ο πρώτος που σηκώνει όλα τα βραβεία του κορυφαίου σκόρερ μέσα σε μια σεζόν

Ο Χάαλαντ τα... έχασε με όσα κάνει ο Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί μεγάλο θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ωρα. Άξιζε ο Λιονέλ Μέσι τη Χρυσή Μπάλα ή αδικήθηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι, ο «pulga» κατέκτησε την όγδοη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, γράφοντας ακόμη μια σελίδα στον τεράστιο «μύθο» του.

Ο Χάαλαντ από την άλλη πήρε αυτό που σίγουρα άξιζε, καθώς παρέλαβε το βραβείο Gerd Muller και ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος σκόρερ για το 2023. Αυτό το βραβείο ολοκλήρωσε και ένα ιστορικό… ντρεμπλ για τον Νορβηγό killer που έγραψε τη δική του ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός σταρ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που κατακτά σε μια σεζόν τρία βραβεία πρώτου σκόρερ. Κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Χρυσό Παπούτσι με τα 36 γκολ στην Premier League, το βραβείο του πρώτου σκόρερ του Champions League με 12 γκολ και το βραβείο του Gerd Muller το οποίο απονέμεται στον κορυφαίο σκόρερ της χρονιάς.

Ένα ακόμα… ντρεμπλ βραβείων για τον Χάαλαντ, μετά το ντρεμπλ που κατέκτησε με τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη σεζόν.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X