ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο μικρός Γιάννης ήρθε στη Νέα Φιλαδέλφεια και φωτογραφήθηκε στην «αγκαλιά» του Αετού! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο μικρός Γιάννης ήρθε στη Νέα Φιλαδέλφεια και φωτογραφήθηκε στην «αγκαλιά» του Αετού! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο μικρός Γιάννης έγινε viral πέρσι καθώς αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο των πανηγυρισμών του κυπέλλου Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Κωστή Παπαστεφανάκη και τους γιους του, Γιάννη και Ευθύμη, φιλάθλους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα έλαβε χώρα έξω από την «OPAP Arena», χαρίζοντας το στιγμιότυπο της χρονιάς.

Ο μικρός Γιάννης έγινε viral πέρσι καθώς αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο των πανηγυρισμών του κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό καθώς παρά το γεγονός ότι είναι φίλαθλος των «ασπρόμαυρων», φωτογραφήθηκε με τους θριαμβευτές της «Ένωσης», στέλνοντας μήνυμα υπέρ της υγείας και κατά της τοξικότητας.ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο μικρός Γιάννης ήρθε στη Νέα Φιλαδέλφεια και φωτογραφήθηκε στην «αγκαλιά» του Αετού! (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, ο νεαρός ΑμεΑ φίλαθλος των Θεσσαλονικέων εκπλήρωσε τ’όνειρό του να γίνει αθλητής του συλλόγου καθώς από τον περασμένο Ιούλιο ανήκει στο τμήμα στίβου με την έφορο, Τάνια Κεραμυδά να παραδίδει το δελτίο στην οικογένειά του.

Το ίδιο συνέβη και νωρίτερα σήμερα (30/10), ημέρα διεξαγωγής του σπουδαίου αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» καθώς ο πατέρας με τους δύο γιους του, φωτογραφήθηκε μπροστά από τον ατσάλινο αετό διδάσκοντας ευγενή άμιλλα για να γίνουν δέκτες χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X