Μαλαδένης: «Η Φιλαδέλφεια ήταν μία τρομερή έδρα»

Μαλαδένης: «Η Φιλαδέλφεια ήταν μία τρομερή έδρα»
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Μαλαδένης μίλησε για τις εμπειρίες που γέμισε φορώντας τις φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «BNSports» παραχώρησε ο Χρήστος Μαλαδένης στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία του στην ΑΕΚ.

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του στην Ένωση ο Χρήστος Μαλαδένης είπε: «Το έμαθα όταν ακόμη το αεροπλάνο ήταν στον αέρα και σηκώθηκα απευθείας για να κατέβω (γέλια). Δεν ήξερα καν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και λέω ‘Όπα τι έγινε τώρα’; Όταν μου είπαν μπαίνουμε στο αεροπλάνο για να πάμε Αθήνα, κατάλαβα πως ήταν για τον Παναθηναϊκό, δεν μου πέρασε ποτέ η ΑΕΚ από το μυαλό. Όλα καλά όμως, πήγα στον καλύτερο προπονητή, δεν έχω παράπονο (γέλια)».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ξεχωρίζει είπε: «Μία ατμόσφαιρα που μου έχει μείνει πραγματικά αξέχαστη ήταν με την Μπαρτσελόνα μέσα στην Φιλαδέλφεια. Ήταν το κάτι άλλο. Όταν μπήκαμε μέσα στο γήπεδο ήταν όλα τα λεφτά και όποιος δεν το ξέρει να μπει να δει κάποιο βίντεο, πραγματικά δεν υπάρχει. Η Φιλαδέλφεια ήταν μία τρομερή έδρα».

Σχολιάζοντας το ματς με τη Ρεάλ τόνισε: «Ήταν όλα φανταστικά εκείνη την ημέρα, η ατμόσφαιρα, το πάθος, η απόδοση μας, ήταν όλα φανταστικά. Όταν έπαιζα όμως εγώ λειτουργούσα μηχανικά. Απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα σου βγαίνει ένα πείσμα. Η αλήθεια όμως είναι πως με την ΑΕΚ έχω χαρεί άλλα γκολ πολύ περισσότερο.

Εκεί που θυμάμαι πραγματικά να τρελαίνομαι, ήταν μέσα στον Ηρακλή ένα χατ τρικ που είχα πετύχει, δεν ξέρω γιατί αλλά εκείνη την στιγμή τα συναισθήματα μου ήταν πιο έντονα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ. Όχι ότι ήταν ένα ασήμαντο γκολ απέναντι στην Βασίλισσα, αλλά το ένιωθα σαν να μην έγινε και κάτι, προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι».

Τέλος για τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: «Ο σεβασμός μου προς το πρόσωπο του Μπάγεβιτς ήταν τεράστιος. Άλλωστε εγώ 21ος χρονών ήμουν, τι θα μπορούσα να πω σε αυτόν τον άνθρωπο; Με είχε πάρα πολύ από κοντά του και με βοήθησε απίστευτα στην πρώτη μου χρονιά. Ένα χρόνο είμασταν μαζί, αλλά με βοήθησε, με στήριξε, εντός και εκτός γηπέδου. Πώς να είμαι με τους δημοσιογράφους, τι να λέω, πώς να φέρομαι. Με λίγα λόγια τέλος πάντων, με προστάτευσε. Του οφείλω πολλά, με εμπιστεύτηκε απευθείας και κάτι τέτοιο δεν είναι μικρό πράγμα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X