ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Και πέρυσι τέτοια μέρα τον κέρδισε 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Και πέρυσι τέτοια μέρα τον κέρδισε 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φοβερή σύμπτωση, πέρυσι τέτοια μέρα η ΑΕΚ φιλοξενούσε τον ΠΑΟΚ και κέρδιζε με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέρχιο, Γκάτσι, Λιβάι ξέρουμε τι κάνατε πέρσι στις 30 Οκτωβρίου με την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Κατ’ αρχήν η Ένωση θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τους δύο βασικούς της επιθετικούς, τους δύο παίκτες που τράβηξαν κουπί πέρσι, έφεραν αυτό τον νέο σχηματισμό και τρόπο pressing της ομάδας για γρήγορες ανακτήσεις. Όπως, λοιπόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό αναφερόμαστε στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Λιβάι Γκαρσία και τον Σέρχιο Αραούχο που από φορ πήγε πίσω από τον επιθετικό και στον νέο του ρόλο τα πήγε εξαιρετικά.

Και επειδή, ενδεχομένως, κάποιοι να το έχουν ξεχάσει, πέρσι ακριβώς την ίδια μέρα, στις 30 Οκτωβρίου, οι δύο παίκτες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Στο 1-0 του 36′ ο Αραούχο πιέζει και κλέβει την μπάλα, με τον Ελίασον να σερβίρει τον Λιβάι Γκαρσία να κάνει το 1-0.

Παρών, όμως θα είναι, τελικά, ο σκόρερ του 2-0. Ναι, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Στο 61′ ο Σέρβος χαφ έκλεψε στη μεσαία γραμμή, έφυγε στην κόντρα, πάσαρε στον Ελίασον, ο οποίος τον τροφοδότησε ξανά μέσα στην περιοχή και ο «Γκάτσι» τελείωσε με πλασέ για το 2-0 και μπήκε στην εξέδρα όπου πνίγηκε στις αγκαλιές των φίλων της ΑΕΚ.


Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X