Επίσημο: Η ΑΕΚ επιστρέφει στο «Γ. Κασιμάτης» - Το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής στον Γιάννη Βρούτση!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημέρωσε και επίσημα για την επιστροφή των τμημάτων της στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ευχάριστα νέα επιβεβαιώθηκαν για την ΑΕΚ η οποία ενημερώθηκε για την επαναλειτουργία της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης».

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως τα τμήματα της επιστρέφουν αρχικά για προπονήσεις και στη πορεία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις προϋποθέσεις που θα διεξάγονται οι επίσημοι αγώνες. Όλο αυτό το διάστημα τα δύο τμήματα χάντμπολ αλλά και το γυναικείο βόλεϊ παρέμεναν …άστεγα αναζητώντας καθημερινά γήπεδα για προπονήσεις. Η εξέλιξη αυτή έδωσε μια μεγάλη «ανάσα» στους ανθρώπους της ΑΕΚ που βλέπουν ένα μείζον πρόβλημα να λύνεται και τα τμήματα της να αποκτούν ξανά το δικό τους «σπίτι». Η Ερασιτεχνική ευχαρίστησε παράλληλα και τον αρμόδιο Υπουργό, Γιάννη Βρούτση για τις προσπάθειες του ώστε να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για την επαναλειτουργία της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης». Ως εκ τούτου, τα τμήματα χάντμπολ της ΑΕΚ, επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα, σίγουρα για τις προπονήσεις ενώ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και για τις προϋποθέσεις που θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες μας. Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την άμεση ανταπόκριση, καθώς και για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, προκειμένου να βρεθεί λύση στο μείζον γηπεδικό ζήτημα που προέκυψε, τόσο για το χάντμπολ, όσο και για το βόλεϊ.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X