ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει πάρει τον... αέρα του ΠΑΟΚ - 4 νίκες σε 5 ματς με μηδέν παθητικό! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει πάρει τον... αέρα του ΠΑΟΚ - 4 νίκες σε 5 ματς με μηδέν παθητικό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επί εποχής Αλμέιδα στο τιμόνι της μετρά 4 νίκες σε 5 ματς με πιο σημαντική, βέβαια, αυτή του Βόλου στις 24 Μαΐου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επί εποχής Αλμέιδα στο τιμόνι της μετρά 4 νίκες σε 5 ματς με πιο σημαντική, βέβαια, αυτή του Βόλου στις 24 Μαΐου, όταν η Ένωση με 10, μάλιστα, παίκτες από νωρίς λόγω αποβολής του Λάζαρου Ρότα κατάφερε να νικήσει με 2-0 τον ΠΑΟΚ, να πάρει το Κύπελλο και να πάρει το νταμπλ.

Σε αυτούς που αρέσουν οι διαβολικές συμπτώσεις, υπάρχει μία πολύ σημαντική. Πέρσι στις 30 Οκτωβρίου, όπως σήμερα δηλαδή, φιλοξενήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το πρώτο ντέρμπι στην νεόδμητη OPAP Arena. Η ΑΕΚ υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ και νίκησε με 2-0. Ήταν ένα ματς, όπου ο ΠΑΟΚ φάνηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και εν συνεχεία η Ένωση έκανε το δικό της παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 36′ με τον Λιβάι Γκαρσία για να έρθει στο 61′ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Στις 19 Φεβρουαρίου του 2023 η ΑΕΚ έχασε στην Τούμπα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ με γκολ των Νάρεϊ και Κουλιεράκη σε ένα ματς, ΄που η ενέργεια του «Ντέλια» θύμισε Μέσι, με την Ένωση, βέβαια, να έχει πολλά παράπονα από τον ρέφερι, Έσκας για δύο αποφάσεις του. Η μία στο 20′ όταν όταν ο Ολιβέιρα μετά το μαρκάρισμα του Αραούχο, πάτησε τον Αργεντινό. Η επόμενη φάση έρχεται στο 26’ όταν ο Λιβάι θέλει να φύγει στην κόντρα και ανατρέπεται από μαρκάρισμα του Ίνγκασον.

Στις 2 Απριλίου η ΑΕΚ φιλοξενείται ξανά στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ σε ματς που έμοιαζε τελικό μετά το 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό και η Ένωση φεύγει αλώβητη. Στο 80′ ο Μάνταλος σερβίρει εξαιρετικά στον Αραούχο και ο κάπτεν των «κιτρινόμαυρων» κάνει το 0-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς, όπου ακόμα κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ στο 7′. Ήταν η φάση, όπου ο Πινέδα έφυγε μόνος του στην κόντρα μετά από λάθος γύρισμα του Σβαμπ και ο Νορντίν Άμραμπατ πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο διαιτητής Κουλμπάκοφ σφύριξε νωρίτερα, χωρίς να έχει γίνει κατανοητό τι έχει υποδείξει.

Την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, στις 26 Απριλίου, η ΑΕΚ επικρατεί εύκολα με 4-0 του ΠΑΟΚ που από το 10′ αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Στο 21′ ο Τσούμπερ έκανε το 1-0, στο 24′ ο Μουκουντί κάνει το 2-0 με τους Γκαρσία (77′) και Φερνάντες (86′) να διαμορφώνουν το τελικό 4-0.

Και φθάνουμε, βέβαια, στον τελικό της 24ης Μαΐου, όπου η ΑΕΚ σηκώνει το Κύπελλο με 2-0. Η Ένωση έμεινε στο 6′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρότα, αλλά δεν πτοείται και στο 26′ παίρνει το προβάδισμα με τον Μουκουντί για να έρθει στο 90+2′ η γκολάρα του Φερνάντες που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X