Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Αφεντικό με τρομερό Χάαλαντ! (VIDEO)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Αφεντικό με τρομερό Χάαλαντ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη και άνετη νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να αποκαλύψει όλες τις αδυναμίες της Γιουνάιτεντ και επικράτησε εύκολα με 3-0 στο Ολντ Τράφορντς πλησιάζοντας ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Cityzens με χαρακτηριστική άνεση και πολλές φάσεις, επιβλήθηκαν των γηπεδούχων που είχαν δίδυμο στα στόπερ τους Μαγκουάιρ-Έβανς και μεγάλη δυσκολία στο να φτιάξουν κάτι μπροστά. Η Σίτι – που πήρε το πρώτο πέναλτι στο Old Trafford επί εποχής Premier League – μείωσε στους δύο βαθμούς από την Τότεναμ, ενώ η Γιουνάιτεντ έπειτα από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στο -8 από την 4άδα και το -11 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη απειλή με τον ΜακΤόμινεϊ (2’) αλλά οι πρωταθλητές την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Χάαλαντ (8’) ο οποίος δεν τα κατάφερε από κοντά έπειτα από τις κεφαλιές των Γουόκερ και Φόντεν. Το σκορ για την Σίτι άνοιξε με πέναλτι στο 26’ ο Χάαλαντ αφού το VAR είχε δει ότι ο Χόιλουντ τράβηκε τον Ρόδρι σε στημένη φάση. Ο Δανός φορ της Γιουνάιτεντ, που ακόμα δεν έχει σκοράρει στην PL, έφυγε στην κόντρα στο 38’ αλλά δεν κατάφερε να εξιλεωθεί και στο 38’ ο Ονάνα απέκρουσε το φάουλ του Άλβαρες από πλάγια θέση. Το 0-1 έμεινε για το πρώτο μέρος παρά τις δύο μεγάλες φάσεις στις καθυστερήσεις, όταν ο Έντερσον έβαλε stop στο δυνατό σουτ του ΜακΤόμινεϊ από μέση απόσταση και ο Ονάνα έκανε επέμβαση-μύθο στην κεφαλιά του Χάαλαντ.

Στην πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος πάντως ο Χάαλαντ την έκανε ξανά τη δουλειά. Στο 49’ ο Γκρίλις έδωσε στον Μπερνάρντο Σίλβα που ανέβηκε και έβγαλε τη σέντρα και ο Νορβηγός με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο. Ο Ονάνα απέκρουσε δύο σουτ του Γκρίλις (57’, 58’) και οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν την καλύτερη φάση τους στο 69’ όταν ο Ράσφορντ μετά από μακρινή μπαλιά κατέβασε αλλά νικήθηκε από τον Έντερσον. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 80’ με τον Χάαλαντ από δεξιά να δίνει σε κενό τέρμα στον Φόντεν, ο οποίος είχε εύκολο έργο…


 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X