ΑΕΚ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ο Στέλιος Σεϊρεκίδης!

ΑΕΚ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ο Στέλιος Σεϊρεκίδης!
Photo Credits: INTIME

Μόλις σε ένα παιχνίδι κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ ο Στέλιος Σεϊρεκίδης που επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ αποτελεί ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή ο οποίος κάθισε μόλις για ένα παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Πάνου Γούσιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θέλησε να προχωρήσει στην ακόλουθη δήλωση στο «aek.gr»…

«Για ανυπέρβλητους και προσωπικούς λόγους, πρέπει να επιστρέψω στη φυσική μου έδρα στη Θεσσαλονίκη και να αποχωρήσω από την οικογένεια της ΑΕΚ. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, αλλά και τον Αθλητικό διευθυντή των τμημάτων χάντμπολ κ. Στάθη Παπαχαρτοφύλη, για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος της ομάδας, έστω και για τόσο μικρό διάστημα. Επίσης, ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχα όλο αυτό το διάστημα, τον έφορο της ομάδας, κ. Αντώνη Βασιλακάκη, καθώς και τις αθλήτριες της ομάδας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια για την ομάδα της ΑΕΚ».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X