Αριστομένης Κουτσιαύτης: «Ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ στην ΑΕΚ!» (VIDEO)

Αριστομένης Κουτσιαύτης: «Ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ στην ΑΕΚ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πώς σχολίασε τη φάση του γκολ της Μαρσέιγ ο πρώην διαιτητής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά παράπονα έχει από τη διαιτησία του αγώνα με την Μαρσέιγ η ΑΕΚ. Στο πρώτο γκολ των Γάλλων έχει προηγηθεί φάουλ του Βιτίνια στον Βίντα ο οποίος έχει πάρει πολύ καλύτερη θέση στη φάση. Ο διαιτητής δεν το είδε όμως, ούτε και ο VAR.

Ο πρώην διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης σχολίασε την συγκεκριμένη φάση λέγοντας πως υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ.

«Ο επιθετικός χρησιμοποιεί το χέρι του και σπρώχνει στην πλάτη του Βίντα, η υπερέκταση του χεριού αποδεικνύει την δύναμη που ασκείται.

Δεν είναι μια διεκδίκηση ώμο με ωμό.

Λάθος η θέση του διαιτητή, πιθανότατα να θεωρείται ένα χαμένο γεγονός (missed incident) και αυτό είναι ακόμη ένας σημαντικός λόγος να τον καλέσει ο διαιτητής VAR.

Πολυ κακή η διαιτησία του Πολωνού διαιτητή με πολλές λάθος αποφάσεις».

@koutsiaftis_aristomenis ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ. Ο επιθετικός χρησιμοποιεί το χέρι του και σπρώχνει στην πλάτη του Βιντα, η υπερέκταση του χεριού αποδεικνύει την δύναμη που ασκείται. Δεν είναι μια διεκδίκηση ώμο με ωμό. Λάθος η θέση του διαιτητή, πιθανότατα να θεωρείται ένα χαμένο γεγονός (missed incident) και αυτό είναι ακόμη ένας σημαντικός λόγος να τον καλέσει ο διαιτητής VAR.Πολυ κακή η διαιτησία του Πολωνού διαιτητή με πολλές λάθος αποφάσεις. #ΑΕΚ #ΜΑΡΣΕΙΓ #ΒΙΝΤΑ #aek #marseille #europaleague #goal #var #intervantion #refereecode #fyp #foryou #koutsiaftis #football ♬ πρωτότυπος ήχος – aristomenis_koutsiaftis

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X